Over Benthe

B for Benthe

Ciao, Hola, Bonjour, Guten Tag, Hello, Hi!
Ik ben Benthe, een 25-jarige enthousiaste diëtiste met een grote passie voor voeding en beweging. Wat ik graag wil bereiken? Jou helpen tijdens je zoektocht naar een gezonde levensstijl, een die bij jou past!

Wat betekent die “gezonde levensstijl” voor mij? Wel, een positieve mindset, zin hebben in het leven, van jezelf houden om wie je bent én dit vooral zonder een of ander “crazy diet” dat je niet kan volhouden.

Tijdens mijn opleiding tot diëtiste heb ik mezelf gespecialiseerd in het geven van vegetarisch en veganistisch voedingsadvies. Hiervoor heb ik een extra cursus gevolgd aan Stonebridge Associated Colleges. Verder heb ik mezelf bijgeschoold tot FODMAP-diëtiste via de Monash University. Aan de AP Hogeschoool heb ik het attest behaald om als diëtiste sporters te begeleiden, professioneel alsook recreatief .

In mijn vrije tijd zit ik niet stil. Ik hou mezelf vooral bezig met koken, heel veel koken én bakken. Vooral het gezonder maken van authentieke recepten of deze authentieke recepten een vegetarische en/of veganistische twist geven. Verder train ik momenteel voor mijn eerste hele marathon en geniet ik van wandelingen met mijn honden.