Downloads

Weekmenu

’s Middags al vervelend worden omdat je moet bedenken wat je vanavond op tafel ‘moet’ toveren.. In de winkel te veel meenemen om nadien weg te moeten gooien of in de winkel staan en niet weten wat te kopen.. Ik denk dat dit voor velen heel erg herkenbaar is, niet? Om dit soort situaties te voorkomen is het super handig om gebruik te maken van een weekmenu én een boodschappenlijstje. Zo ga je je week én de winkel steeds voorbereid in! Want zeg nu zelf één keer even gaan zitten om je menuutje op te stellen én de rest van de week niet meer nadenken.. HEMELS toch?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s